Franchisekandidaten

Het franchiseplatform:

De franchisewebsite De Nationale Franchise Gids Franchise Nieuwsbrief

De Nationale Franchisekrant De Nationale Retailgids Franchise op Social Media Kandidaten database

De franchisekandidaten database

franchisekandidaten

Belangrijk onderdeel van De Nationale Franchise Gids is de franchisekandidaten database. Deze bevat de gegevens van ruim 30.000 kandidaat franchisenemers. De database wordt voortdurend up-to-date gehouden. De database is niet voor derden toegankelijk. Wij beschouwen kandidaten namelijk als onze uiteindelijke klant. Wij willen voorkomen dat zij door derden ongevraagd worden genaderd.

De meeste kandidaten zijn abonnee van De Nationale Franchise Krant en van de digitale nieuwsbrief De Nationale Franchisebrief.  Daarnaast ontvangen zij een uitnodiging om de franchisebeurs te bezoeken.

Ook verzenden wij in opdracht van franchiseformules gerichte e-mailberichten aan bepaalde kandidaten over nieuwe franchise mogelijkheden. Hierbij kan worden gedacht aan een franchisevestiging die ter overname wordt aangeboden in de regio waar de kandidaat woont. Of indien een formule op korte termijn een franchisenemer zoekt in de betreffende regio. Dit wordt alleen gedaan indien de franchiseformule actief is in dezelfde branche als waarin de kandidaat eerder interesse heeft getoond.