De Nationale Franchise Krant

Het franchiseplatform:

De franchisewebsite De Nationale Franchise Gids Franchise Nieuwsbrief

De Nationale Franchisekrant De Nationale Retailgids Franchise op Social Media Kandidaten database

De Nationale Franchise krant

 

Zoals de naam al doet vermoeden is De Nationale Franchise Krant is een krant die twee keer per jaar verschijnt: de najaarseditie in begin december en de franchisebeurs editie in april. De Nationale Franchise Krant is een krant volledig gericht op het franchise-nieuws van het afgelopen half jaar. De krant wordt onder andere toegezonden aan ca. 15.000 ondernemers uit de database van de Nationale Franchise Gids. De krant gaat dieper in op franchise en haar mogelijkheden. De krant verschijnt in full color en wordt gedrukt op A3 formaat en telt meestal 24 pagina’s. Ruim de helft van de krant bestaat uit franchisenieuws, het overige deel bestaat vooral uit columns en  specials, dit zijn reportages over bepaalde onderwerpen of diepte-interviews met franchisegevers.

krant_voorkant

Adverteren in de franchise krant

Daarnaast is er de mogelijkheid voor klanten van De Nationale Franchise Gids om te adverteren in De Nationale Franchise Krant. Zo worden er duizenden ondernemers in de Nederlandse markt bereikt en kan er heel gericht geadverteerd worden. Voor onze klanten is dit natuurlijk van groot belang omdat de Franchise-ondernemers markt erg specifiek is. De Nationale Franchise Gids staat er ook om bekend dat wij bezitten over het grootste bereik van de Nederlandse markt.

 

De krant wordt door middel van controlled circulation verzonden aan 15.000 abonnees, hiervan is circa 20% werkzaam bij het formulemanagement, 12% bij toeleveranciers en ruim 65% is franchisenemer of kandidaat franchisenemer. De krant heeft het hoogste bereik in franchise en in de retail.

De Nationale Franchise Krant is een onafhankelijke uitgave die objectief te werk gaat. Onze redactie streeft daarom ook altijd naar een zo eerlijk mogelijke weergave. Dat zorgt er voor dat we al sinds 2007 ieder half jaar deze krant succesvol kunnen uitgeven. Mocht u geinteresseerd zijn naar de inhoud van de krant? Dan kunt u op www.denationalefranchisekrant.nl in het archief de meest recente uitgaven inzien.

Graag nodigen wij u uit om nieuws bij ons aan te leveren of ons een suggestie te geven om een bepaald onderwerp nader te onderzoeken.

Abonneren op de Franchisekrant

Wilt u zich abonneren op De Nationale Franchisekrant?

Abonneer u hier