De Nationale Retail Gids

Het franchiseplatform:

De franchisewebsite De Nationale Franchise Gids Franchise Nieuwsbrief

De Nationale Franchisekrant De Nationale Retailgids Franchise op Social Media Kandidaten database

De Nationale Retail Gids

 

De Nationale Retail Gids 2015 is er! De nieuwe gids bestaat uit 404 pagina’s en bevat een compleet overzicht van ruim 1000 winkel- en horeca formules van Nederland. Van alle formules zijn de kerngegevens vermeld, de functie- en contactgegevens van verschillende contactpersonen en één of meer kleurenfoto’s. De Nationale Retail Gids is hét handboek binnen de retail en wordt door met name het formulemanagement en de grote toeleveranciers gebruikt als naslagwerk. De gids beoogt u een goed beeld te geven van iedere keten, zowel in woord als in beeld.

Vanaf heden maken wij gebruik van Printing-On-Demand, hierdoor heeft u altijd het meest actuele overzicht!

 

Retailgids gegevens

De gids: De Nationale Retail Gids is hét handboek voor de retail. Behalve zeer uitgebreide informatie per formule, zijn de gegevens ook voorzien van een kleurenfoto van het interieur of exterieur. Bovendien is per formule vermeld:

  • De activiteit
  • Het type samenwerking
  • De netto verkoopoppervlakte
  • De gemiddelde omzet per vestiging
  • Gemiddeld aantal medewerkers
  • Het aantal eigen en franchise vestigingen van de afgelopen drie jaar
  • Et cetera

Mocht u de gids willen bestellen klik dan hier

De database: De database bevat dezelfde informatie als de gids. Echter ontvangt u de database in een digitaal bestand zodat u het direct kan toepassen binnen uw eigen systeem. Wilt een database bestellen?  klik dan hier.

Doelgroep: Formulemanagement, management van toeleveranciers, financiële instellingen, project ontwikkelaars, onroerend goed exploitanten, centrale en lokale overheden, et cetera.

De nieuwe retailgids bestellen?

First Formula biedt u bij deze de mogelijkheid om, tegen een aantrekkelijk tarief, de gids te bestellen. Schrijf u in en neem een voorsprong op uw concurrenten!

Bestellen