Franchise op Social Media

Het franchiseplatform:

De franchisewebsite De Nationale Franchise Gids Franchise Nieuwsbrief

De Nationale Franchisekrant De Nationale Retailgids Franchise op Social Media Kandidaten database

Franchise op Social Media

social media icons

De Nationale Franchise Gids is via verschillende social media te volgen en te bereiken. Wij zijn te vinden op Facebook, Google+, Twitter en Linkedin.

 Informatie voorziening

Iedere dinsdag wordt de franchise nieuwsbrief verstuurd. Hierin staan interessante wetenswaardigheden en nieuwtjes uit franchise land. Veel formules leveren ons direct nieuwsberichten aan. Meldt u zich dus aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het franchise nieuws.

Onze nieuwsberichten worden ook gepubliceerd op Facebook, Google+ en Twitter. Welk social medium ook uw voorkeur heeft, bij ons kunt altijd terecht voor al het nieuws.

Interactie

Naast het geven van informatie vinden wij het belangrijk om op alle mogelijke manieren met alle partijen in contact te kunnen staan. Social media biedt een goede omgeving om tot interactie over te gaan. Schroomt u dus niet om te reageren op onze social media uitingen of mee te discussiëren over de hashtags #ondernemen en #franchise.

Netwerken

Het belang van het opbouwen en onderhouden van netwerken is groot. Via zowel Linkedin als Google+ bieden wij franchisenemers en franchisegevers een platform om met elkaar in contact te komen,  ervaringen uit te wisselen en elkaar verder te helpen. Bezoek nu onze Franchise Nederland Community  en Linkedin groepen en bouw uw netwerken verder uit.