Missie en visie

Ons Team Blog Onze Klanten Vacatures Contact

Wij werken objectief.

Dat is zelfs de aanleiding geweest voor de oprichting van De Nationale Franchise Gids. Wij werken tegen een vast tarief, ongeacht het resultaat, dat is de missie.

Voordeel voor de kandidaat

Wij vragen géén vergoeding van de franchisenemer, wij ontvangen ook geen vergoeding van de franchisegever als een kandidaat via ons bij de franchisegever franchisenemer wordt.

Hierdoor is de kandidaat ervan verzekerd dat wij geen ‘dubbele agenda’ hebben. Wij beantwoorden vragen van kandidaten naar beste eer en geweten en zullen nimmer een kandidaat stimuleren om franchisenemer te worden van een bepaalde formule. Het is helemaal de beslissing van de kandidaat.

Hierdoor werken wij objectief en zijn wij, ook niet onbelangrijk, verzekerd van een goede nachtrust:  indien wij een ‘succes fee’ bij plaatsing van een kandidaat zouden ontvangen ontkom je er niet aan om kandidaten te stimuleren franchisenemer te worden bij de betreffende klant. Mocht de franchisenemer vervolgens failliet gaan dan heeft dit vaak vergaande consequenties voor de ondernemer en zijn gezin.  Wij zouden ons in die situatie enorm schuldig voelen als die ondernemer op ons advies had getekend.

Voordeel voor de franchisegever

Omdat wij tegen een vaste vergoeding werken worden alle klanten/franchisegevers gelijk door ons behandeld. Dit heeft tot gevolg dat rechtstreekse concurrenten van elkaar toch gebroederlijk bij ons klant zijn. Voordeel hiervan weer is dat dit extra veel franchiseformules aantrekt waardoor wij een groter aanbod te bieden hebben. Door dit grote aanbod neemt het aantal verwijzingen naar onze websites toe waardoor deze weer nog beter scoren bij Google.

Omdat wij werken voor zoveel opdrachtgevers zijn wij in staat om met acht personen werkzaam te zijn voor onze kandidaten en onze klanten.  Hierdoor kunnen wij een hoog dienstenniveau bieden aan onze doelgroep.

Vanwege onze grote ervaring hebben wij enige kennis opgebouwd. Veelvuldig wordt ons door franchisegevers dan ook om advies gevraagd. Vanwege onze objectieve werkwijze kunnen wij geen vergaand advies geven, hoe verleidelijk het soms ook is. Wij zijn ook niet gelieerd aan een adviesbureau. Wel helpen wij u graag, volkomen vrijblijvend,  op weg. Hebt u dus een vraag aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.  Mochten wij uw vraag niet afdoende kunnen beantwoorden dan verwijzen wij u graag door naar een franchise specialist.