Ons Team

Wij zijn trots op onze jongens (en meiden)

Missie en Visie Blog Onze Klanten Vacatures Contact

Tiago Jurgens

Account Manager

Tiago@denationalefranchisegids.nl

(06) 26 154 712

Linked In

 

 

Tiago Jurgens

Toen De Nationale Franchise Gids, voorheen First Formula, nog in de babyschoenen stond en hard zijn best deed om de eerste stapjes te maken, was Tiago al daar om het kindje te begeleiden. Tiago is naar eigen zeggen ‘Chef Blije Klanten’ en is altijd met een even blije glimlach te vinden in het etalageraam van De Nationale Franchise Gids. Hij kent het Nederlandse franchise-landschap als geen ander  en staat daarom ook aan het roer van De Nationale Franchise Gids.

Tom Barten

Web manager & Designer

Tom@denationalefranchisegids.nl

Linked In

 

Tom Barten

Tom werkt sinds november 2011 bij De Nationale Franchise Gids. Hij is werkzaam als vormgever, project- en web manager. Door de opleidingen Multimedia Vormgever en Communicatie & Multimedia Designer past hij zijn kennis dagelijks toe in zijn werkzaamheden binnen De Nationale Franchise Gids. Zo houdt hij onder andere strak de deadlines voor de gids, krant en web projecten in de gaten en houdt hij zich ook bezig met de organisatie van de Franchise en Formule Beurs Onderneem ‘t!

Tim Hazekamp

Account Manager

Tim@denationalefranchisegids.nl

Linked In

 

Tim Hazekamp

Tim is sinds oktober 2012 het team van De Nationale Franchise Gids komen versterken. Hij begon als vormgever en office manager, nu is hij sinds december 2014 aan de slag als account manager. Door zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer is hij precies op zijn plek binnen de franchise wereld. Hij heeft een kritische blik op zaken en laat zich niets wijs maken.