Veel Gestelde Vragen

Wat doet De Nationale Franchise Gids?

De Nationale Franchise Gids zorgt ervoor dat aspirant-ondernemers in contact worden gebracht met franchise formules in Nederland (franchisegevers) om zo zich mogelijk aan te sluiten bij deze formules en zo franchisenemer te worden.

Waar is De Nationale Franchise Gids gevestigd?

De Nationale Franchise Gids is gevestigd in Apeldoorn, aan de Loolaan 12.

Kan ik ook een franchisenemer worden?

Als u twijfelt of u de kwaliteiten in huis heeft om franchisenemer te worden kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Daarnaast is het belangrijk dat u veel onderzoek doet naar de verschillende aspecten van het worden van franchisenemer. Kijk daarvoor eens op Franchise-Wiki.nl.

Hoe begin ik een franchise formule?

Heeft u een succesvolle onderneming en wenst u deze uit te breiden in franchise vorm? Misschien is dat wel mogelijk. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te spreken!

Kan ik ook klant worden bij De Nationale Franchise Gids?

Goed nieuws! Als u een franchise-formule heeft dan kan dit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Welke diensten levert De Nationale Franchise Gids precies?

De Nationale Franchise Gids verzorgt voornamelijk diensten die ervoor zorgen dat franchise-formules in contact worden gebracht met potentieel franchisenemers. Dit onder andere door het uitbrengen van een gids, een nieuwsbrief, een krant en het werven van kandidaten middels verscheidene websites.